Op vrijdag 26 februari 2021 spreekt Sylvia Tas over de KernTalentenmethode.

 

Weet jij wat jouw KernTalenten zijn?

Als hoogbegaafde kan je vaak heel veel en ben je bovendien op veel gebieden heel competent. Je kan iets goed, krijgt veel waardering en tóch verlies je energie. Tijdens je studie of in je werk heb je vast al eens gemerkt, dat je van bepaalde taken energie krijgt, maar ook dat er taken zijn die niet moeilijk zijn, maar waar je als een berg tegen op kan zien. De KernTalentenmethode maakt inzichtelijk van welke activiteiten jij energie krijgt en waar je energie verliest. Daarmee kun je werk of een studie zoeken, die echt bij jouw KernTalenten past.

De dingen waar jij mee speelde en de manier waarop je dat deed, zeggen ontzettend veel over jouw aard, je potentieel en jouw motivatie. Dit is de basis van de KernTalentenmethode.
Bij je geboorte ligt al het grootste deel van je talenten vast.  Een kind speelt uit zichzelf met speelgoed en vaak op een originele manier. Bij gebrek aan een garage, wordt dit met blokken gerealiseerd of dienen de vakken op het kleed als parkeerplaats.

In een interactieve workshop maak je kennis met wat KernTalenten zijn. Je ontdekt wat je ermee kunt doen, bij welke vragen je een analyse laat maken en wat je mag verwachten van de resultaten.

Sylvia Tas neemt je mee terug naar je kindertijd en laat je nadenken over waar je vroeger als kind, tussen je vierde en twaalfde levensjaar, graag mee speelde.
Jouw favoriete speelgoed en activiteiten zeggen alles over je KernTalenten.

Wat is je aard, potentieel en intrinsieke motivatie om functionele dingen te creëren. Welke talenten hebben te maken met spelen met Lego, met hutten bouwen, met tekenen en schilderen, een muziekinstrument spelen of eindeloos avonturenboeken lezen?

Sylvia Tas werkt als coach en trainer in haar praktijk in Middelburg  (www.apparentlygifted.nl) en is KernTalentenanalist, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, studiekeuze en loopbaanbegeleiding.

Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van interactie (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Locatie: Online

Datum: vrijdag 26 februari 2021
Aanvang: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) tot 22.00 uur; daarna is er gelegenheid tot napraten.
Kosten: € 10,-

Aanmelding: Klik op de link om je aan te melden voor dit HB-Café. Of ga naar https://hb-cafe.nl.