Man 61 jaar werkt bij een non-profitorganisatie op de afdeling HRM

 

Onlangs heeft Sylvia Tas, een kerntalentenanalyse over mij gemaakt. De analyse heeft mij enorm veel inzicht verschaft, over welke vaardigheden en competentie ik beschik. Maar de analyse heeft me ook inzicht gegeven over welke vaardigheden en competenties ik enigszins of nog niet beschik.

Het onderzoek heeft mij aan het denken gezet. Het heeft mij aangespoord om mezelf onder de loep te nemen. Het heeft mij bevestigd wat er in mijn aard en potentieel ligt en wat mij energie geeft, vanuit mijn authentieke zelf.

Het onderzoek is zorgvuldig, contentieus en met veel enthousiasme uitgevoerd. Ik kan dit onderzoek van harte aanbevelen!

 

Man 40 jaar, werkzaam bij de overheid.

Na een moeizame periode in mijn leven had ik behoefte om weer richting te krijgen. Via een Hoogbegaafdheids (HB) café was ik al in contact gekomen met Sylvia. Zij heeft de KernTalentenanalyse onder de aandacht gebracht. Uiteindelijk heb ik besloten om de KernTalentenanalyse te gaan doen om te onderzoeken waar mijn kansen liggen om weer handvatten te krijgen om mezelf verder te ontwikkelen. Na een eerste analyse kon zij al een aantal zaken aangeven. Na een grondige beschrijving van de eerste analyse kon zij vervolgens heel goed aangeven wat mijn competenties zijn maar ook hoe deze zich tot elkaar verhouden. Ik vond het ongelofelijk om te zien dat je met deze analyse zoveel over iemand kunt zeggen! Ongelofelijk in de zin dat van dat een deel van je leven wordt geanalyseerd en dat de uitkomst heel veel zegt over jou en je verdere toekomst. De uitkomst was heel uitgebreid en heel gedegen. De uitkomsten van het rapport heb ik al in kunnen zetten om een volgende stap in mijn leven te verkennen.

 

Moeder van 2 zonen van 12 en 9 jaar

De oudercursus van Sylvia Tas is echt een aanrader. In een kleine groep worden diverse onderwerpen besproken m.b.t. tot de uitdagingen die je tegenkomt bij het opvoeden van hoogbegaafde kinderen. Het is fijn om ervaringen en tips uit te wisselen met mensen in vergelijkbare situaties. De cursus geeft veel handvatten voor allerlei dagelijkse situaties. Dit heeft er voor gezorgd dat de sfeer er bij ons thuis behoorlijk op vooruit is gegaan!

Vrouw 58 jaar en eigenaresse van een Yogastudio.

 

Ik was proefcliënt bij Sylvia's examen voor Kern Talentenanalyse.

Ik voelde mij bij haar op mijn gemak.

Sylvia komt spontaan en natuurlijk over. Zij hielp mij om te voelen wat ik nou echt prettig vond, hetgeen belangrijk is in de test.

Aan het einde, toen mijn persoonlijke stuk aan bod kwam, kon ik heel open vertellen over mijn leven en mijn wens.

De test heeft mij bevestigd in mijn beroep, ik weet dat het klopt wat ik doe,

Fijn zo'n steun in de rug voor een doe-het-zelver als ik. En bemoedigd om de laatste stap te nemen die ik wil in mijn ontwikkeling in mijn bedrijf.

Hartelijk dank!

Vrouw 27 jaar, onderzoeker

Met dank aan de Kerntalentenanalyse heb ik beter inzicht gekregen hoe ik het beste om kan gaan met de combinatie van hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit. Ik snap nu beter wat mij energie kost en waar ik energie vandaan kan halen.

Sylvia heeft me geholpen hoe ik mijn verdere carrière kan vormgeven, welke rollen beter en welke minder goed bij mij passen.

De Kerntalentenanalyse geeft mij handvatten waar ik de rest van mijn leven op terug kan vallen. Hier heeft Sylvia een helder en uitgebreid verslag voor opgesteld.

 

Werkende jongeman van 22 jaar, die terug wil gaan studeren en op basis van de KernTalentenanalyse een juiste keuze wil maken.

Ik ben een jongen van 22 jaar en ben via mijn moeder in contact gekomen met Sylvia.

Bij haar heb ik de kerntalententest afgelegd, waar ik zeer enthousiast over ben.

De test geeft veel inzicht over waar je talenten liggen en verklaart hoe en waarom je als persoon bepaalde dingen doet of keuzes maakt.

Dit komt mede door de toegankelijkheid en het enthousiasme waarmee Sylvia te werk gaat.

Ook nu na het afleggen van de test kan ik haar altijd even bereiken als ik een vraag heb en wil ze op de hoogte gehouden wil worden van de stappen, die ik op basis van de analyse maak.

 

Jongeman, die graag de HB hulpverlening in wil gaan

Mijn naam is J. en ik ben momenteel 21 jaar (1998). Op mijn zestiende ben ik erachter gekomen dat ik hoogbegaafd ben, net als mijn twee jongere broers. Ik zat toen thuis, want het lukte mij niet meer om naar school te gaan. Toen er uit de intelligentie-/persoonlijkheidstest kwam dat ik hoogbegaafd ben, begonnen er enkele lampjes te branden.

In het voorjaar van 2019 heb ik de cursus ‘De begeleiding van hoogbegaafde kinderen’ gevolgd, onder leiding van Sylvia Tas. Normaal gesproken gaan hier ouders van hoogbegaafde kinderen naar toe. Echter kreeg ik de unieke kans de cursus ook te volgen.

Sylvia is een enthousiaste vrouw die veel verstand heeft van hoogbegaafdheid. Ze reist heel wat af om haar kennis up te date te houden en om haar kennis met anderen te delen. Ze kan haar kennis op een boeiende en duidelijke manier overbrengen, ik vind dit erg bijzonder.

De cursus heeft mij als persoon geholpen. Ik ben erachter gekomen waarom ik dingen ervaar zoals ik ze ervaar en de cursus heeft mij handvatten gegeven om makkelijker met verschillende situaties om te gaan. Daarnaast heeft de cursus mij geholpen om beter om te kunnen gaan met hoogbegaafde kinderen. Ik loop nu namelijk al 1,5 jaar stage met basisscholieren die hoogbegaafd zijn. Het is bijzonder dat de tips, tools en trucs, die je leert tijdens de cursus, écht werken.

De cursus zou ik echt aanraden! Sylvia Tas heeft veel kennis van het onderwerp, blijft kennis opdoen door het volgen van opleidingen/cursussen, kan met veel enthousiasme haar kennis overbrengen en heeft veel ervaring met hoogbegaafde kinderen en volwassenen.