Apparently Gifted

Sylvia weet precies de juiste dingen te stimuleren

De oudercursus geeft praktische handvatten voor het boek van James Webb. Vooral het contact met ouders met dezelfde ervaringen ervoeren wij als positief, waarbij het heel fijn was dat er direct vanaf de eerste avond een open en vertrouwde sfeer hing. Sylvia weet precies de juiste dingen te stimuleren, waardoor alle deelnemende ouders verschillende zaken inbrengen, waar de groep vervolgens mee aan de slag gaat.

Mijn vrouw en ik hebben de cursus niet tegelijk gevolgd, wat er toe leidt dat we nog meer verschillende invalshoeken voor sommige onderwerpen hebben. Tevens is het voor degene die de cursus als eerste heeft gevolgd een mooie opfrissing doordat er thuis weer over de verschillende onderwerpen wordt gesproken.

Vader met 2 hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 11 en 6 jaar
Scroll to Top