Apparently Gifted

Mijn dochter heeft weer vertrouwen in zichzelf

De coaching van Sylvia heeft echt het verschil gemaakt.
Mijn dochter (14) heeft een coachingstraject bij Sylvia gevolgd, omdat zij vastliep in VWO-2. De puberleeftijd is niet altijd gemakkelijk en soms heb je hulp nodig om alles weer op de rit te krijgen. De coaching van Sylvia heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter veel beter in haar vel zit, inzicht heeft in haar sterke- en minder sterke kanten en weer vertrouwen heeft in zichzelf. De gesprekken waren één op één, maar als ouder werd ik aan het einde van ieder gesprek even kort bijgepraat over de belangrijkste zaken.

Sylvia is een fijne en betrokken coach; eerlijk, nuchter en soms ook kritisch. Haar feedback is duidelijk, leerzaam en opbouwend. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan neem ik zonder twijfel meteen contact met haar op.

Moeder van een hoogbegaafde puber
Scroll to Top