Apparently Gifted

Heel fijn dat je een avond gewoon begrepen wordt

Na een paar maanden twijfelen toch overstag gegaan en de oudercursus gaan volgen. Was inmiddels erg benieuwd geworden wat er nu allemaal ter sprake kwam en wat het ons binnen het gezin kon brengen. Ik heb de cursus alleen gevolgd en praatte ’s avonds mijn man bij. Sylvia is helder in haar verhaal en met haar ervaringen en voorbeelden kreeg je meer inzicht in hoogbegaafdheid. Het boek van James Webb is een mooie aanvulling, door vooraf de hoofdstukken te lezen leefde het onderwerp van de avond echt. Zelf vind ik het ook altijd heel fijn dat je een avond gewoon begrepen wordt, omdat je allemaal soort van lotgenoten bent. We konden elkaar als ouders onderling aanhoren, tips geven en bijstaan in bepaalde situaties.

We hebben zeker ook wel dingen uit de cursus, die we nu toepassen en hun successen geven.

Moeder van een zoon van 10 jaar
Scroll to Top